Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Поліцейські затримали мешканця Київщини за пограбування 18-річної студентки

Фігурант на вулиці вихопив з рук у киянки мобільний телефон та втік. За вчинене наступні десять років він може провести за ґратами.

До поліції Києва на спецлінію 102 звернулась 18-річна місцева мешканка із заявою про пограбування. На проспекті Любомира Гузара до потерпілої підбіг невідомий та вихопив з її рук смартфон. За викликом для документування всіх обставин події одразу виїхали співробітники кримінальної поліції та слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції.

В ході першочергових розшукових заходів оперативники встановили особу ймовірного правопорушника. Ним виявився 44-річний мешканець Київської області. Слідчі затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а телефон заявниці правоохоронці вилучили як речовий доказ.

Слідчі Солом’янського управління поліції за фактом події розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану, й за процесуального керівництва Солом’янської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Exit mobile version