Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Поліція Полтавщини повідомила двом збоченцям про підозру у знущанні над малолітнім хлопцем

Особи, які в червні знущалися з неповнолітнього на місцевому пляжі в селищі Котельві, встановлені. Наразі 15-річному та 22-річному місцевим мешканцям повідомлено про підозру у вчиненні злочину та вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу.

15-річному хлопцеві слідчим підрозділом Полтавського районного управління поліції повідомлено про підозру за частиною 4 статті 153 (сексуальне насильство) Кримінального кодексу України.

Слідчі поліції підозрюють 22-річного жителя селища Котельви Полтавського району у вчиненні сексуального насильства (частина 4 статті 153 Кримінального кодексу України) та у втягненні неповнолітніх та малолітніх у протиправну діяльність (частина 2 статті 304 Кримінального кодексу України).

Довідково: За несвоєчасне внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань Наказом начальника ГУНП в Полтавській області призначено службове розслідування, яке здійснює дисциплінарна комісія ГУНП та УВБ в Полтавській області. На період службового розслідування четверо поліцейських (начальник сектору поліцейської діяльності в селищі Котельві, його заступник та ювенальний інспектор, а також заступник начальника відділення поліції в Зінькові, який на момент виявлення злочину виконував обов’язки начальника сектору поліцейської діяльності в Котельві) усунуті від виконання службових обов’язків.

Після завершення службового розслідування керівництвом поліції Полтавщини будуть прийняті відповідні управлінські рішення, згідно з Законом.

Відділ комунікації поліції Полтавщини

Exit mobile version