Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Поліція Ужгорода затримала водія, який скоїв наїзд на жінку та втік з місця події

6 вересня близько 21-ї години до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Другетів в Ужгороді.

За викликом одразу ж виїхали співробітники Ужгородського районного управління поліції. Слідчі провели першочергові заходи та встановили, що водій автомобіля «KIA Sorento» скоїв наїзд на 27-річну ужгородку, яка перебувала на проїжджій частині дороги. Далі зачепив припарковане на узбіччі авто та втік із місця аварії. Потерпілу із тяжкими тілесними ушкодженнями госпіталізували до реанімаційного відділення.

Співробітники кримінальної поліції одразу розпочали пошуки втікача. Менше ніж за годину поліцейські розшукали покинуте авто зловмисника, пошуки самого водія тривали цілу ніч. Сьогодні вранці його місцеперебування було встановлено.

Підозрюваним виявився 35-річний місцевий житель. Відповідно до статті 208 КПК України його помістили до ізолятора тимчасового тримання. У нього проведуть забір крові на вміст в організмі алкоголю чи інших заборонених речовин.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили тяжкі тілесні ушкодження потерпілій слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Окрім цього вирішується питання щодо внесення відомостей до

Єдиного реєстру досудових розслідувань і за ч. 1 ст. 135 Кримінального кодексу України, тобто залишення особи в небезпеці.
Наразі у справі проводяться всі необхідні процесуальні дії.

Поліція Закарпатської області

Exit mobile version