Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Повідомлено про підозру водію пасажирського автобуса, який допустив ДТП і травмування свого напарника (фото)

Нагадаємо: автопригода сталася 14 червня вранці на трасі Київ – Одеса неподалік села Білка Березівського району.

Поліцейські встановили, що 60-річний житель Київської області після здійснення рейсу «Київ-Бургас (Болгарія)» автобусом, не відпочивши, попрямував назад. По дорозі водій заснув за кермом, з’їхав у кювет і зіштовхнувся з деревом.

У транспортному засобі керманич перебував з напарником – 43-річним жителем Черкаської області, який відпочивав на задньому сидінні. Останній травмувався. Медики у лікарні діагностували йому вивихи, переломи плечової та ліктьової кісток, з ушкодженням променевої артерії. Ці травми, за висновком експерта, є середньої тяжкості.

Поліцейські перевірили водія на стан сп’яніння, він був тверезий.

«Ми отримали висновки низки судових експертиз, зібрали достатньо інших доказів і під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Згідно з частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, підозрюваному загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Слідство триває», – розповів начальник слідчого відділу поліції Березівського районного відділу поліції Назарій Кучмій.

Закликаємо водіїв неухильно дотримуватися ПДР, не сідати за кермо втомленими чи хворими, уважно контролювати дорожню обстановку, щоб мати змогу вчасно відреагувати на її зміну.

Березівський районний відділ поліції Одещини

Exit mobile version