Повідомлено про підозру зловмисниці, яка пограбувала киянку

Правопорушниця перебувала в розшуку за вчинення шахрайства та знову вчинила злочин, відібравши у перехожої золоту каблучку. Розпочато кримінальне провадження.

До поліції від дівчини надійшло повідомлення про те, що на вулиці Нижній Вал невідома жінка вихопила у неї з рук ювелірну прикрасу та втекла. За вказаною адресою виїжджала слідчо-оперативна група Подільського управління поліції для документування злочину.

На місці події правоохоронці дізнались, що до потерпілої з розмовами підійшла незнайома жінка з малолітньою дитиною, яка запропонувала передати їй гроші або золоті вироби, щоби уберегтись від порчі та можливих негараздів у майбутньому.

Киянка спочатку зняла каблучку, проте в останню мить відмовилась та намагалась завершити розмову, однак зловмисниця спритно висмикнула з рук прикрасу та втекла.

Співробітники карного розшуку переглянули та проаналізували відео з камер спостереження, розташованих неподалік від місця злочину, та згодом затримали підозрювану.

Нею виявилась 43-річна уродженка Дніпропетровської області, яка має судимість за майнові злочини. Окрім цього, поліцейські встановили, що жінка перебуває у розшуку за скоєння шахрайських дій.

Слідчі оголосили правопорушниці про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 85 000 гривень. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...