Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Повідомлено про підозру зловмиснику, який пограбував киянку

Нападник повалив 36-річну жінку на землю та відібрав у потерпілої сумку з готівкою у сумі близько 10 000 гривень. На час слідства фігурант перебуватиме під вартою, йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

До поліції Дніпровського району надійшло повідомлення про пограбування. В одному з парків зловмисник напав на 36-річну киянку, яка поверталась з роботи, він підбіг до потерпілої, повалив її на землю та, погрожуючи фізичною розправою, заволодів її речами та готівкою у сумі близько 10 тисяч гривень.

Провівши ряд оперативних заходів, оперативники спільно з працівниками кримінального аналізу встановили зловмисника: ним виявився 39-річний уродженець Одеси, раніше судимий за вбивство та майнові злочини. Оперативники затримали порушника протягом доби у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили речові докази.

Слідчі, за процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж вчинений в умовах воєнного стану. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За грабіж, вчинений в умовах воєнного стану, порушнику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Exit mobile version