Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Повідомляється, що російський «недопрезидент» за $15 млн. «замовив» міністра оборони Італії

Попередження про загрозу главі Міноборони Італії дійшло до вищого рівня влади. За погрозами міністру оборони Гвідо Крозетто може стояти експрезидент РФ Дмитро Медведєв: наказ про вбивство віддали ПВК “Вагнеру”.

Про це повідомляє Il Foglio, посилаючись на італійську розвідку.

Гвідо Крозетто

Існує реальна загроза, яку Кремль адресував італійському міністру оборони, разом із винагородою за його голову у 15 мільйонів доларів. Це, принаймні, повідомлення, яке дійшло до вищого рівня уряду від розвідки.

Повідомляється, що Медведєв звернувся до терористичної організації “Вагнер” та замовив бойовикам главу Міноборони Італії.

Медведєв і Путін. Sergei Karpukhin / Reuters

У виданні зауважили, що ПВК має два осередки в Європі, до кожної групи входять по кілька десятків осіб. Один базується на Балканах, інший — в Естонії.

Зауважується, що Крозетто завжди критично висловлюється у бік Росії та підтримує військову допомогу Україні, чим розлютив Кремль та особисто Медведєва.

Нещодавно італійський міністр також заявив, що Москва відповідальна за нові хвилі мігрантів з країн Африки до Європи. Крозетто зазначив, що тепер можна з упевненістю сказати, що “експоненціальне зростання міграційного явища з африканських берегів є частиною чіткої стратегії гібридної війни, яку реалізує група “Вагнера”, використовуючи свою вагу в деяких африканських країнах”.

Своєю чергою, глава ПВК “Вагнер” Євген Пригожин заявив, що група “не займається мігрантами”, назвавши голову італійського оборонного відомства “мудаком”.

Exit mobile version