Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Раніше судимий за убивство покидьок побив та пограбував бабусю, яка його прихистила

Злочин стався 12 вересня близька 7 години у Хмільницькому районі. На час досудового розслідування він перебуватиме під вартою. За скоєння тяжкого злочину йому загрожує до 10 років ув’язнення.

За попередньою інформацією слідства, 73-річна жінка прихистила у своєму домі 42-річного чоловіка, який тимчасово мешкав у Хмільницькому районі, та його співмешканку. Останні проживали в одній із кімнат будинку потерпілої та мали допомагати їй у хатніх справах.

12 вересня чоловік зайшов до кімнати власниці домогосподарства, схопив її за шию та двічі вдарив кулаком в обличчя. Після чого зловмисник забрав мобільний телефон та 1600 гривень й втік у невідомому напрямку.

За декілька годин поліцейські розшукали та затримали грабіжника біля автовокзалу Вінниці. Фігурант мав намір виїхати з міста, аби уникнути відповідальності. Слідчі вилучили викрадене майно в повному обсязі.

Як з’ясували правоохоронці, 42-річний чоловік провів за ґратами 12 років за убивство у Миколаївській області. Також фігурант є обвинуваченим у скоєнні майнового злочину, вчиненому у Козятині.

За процесуальним керівництвом Калинівського відділу Хмільницької окружної прокуратури, слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 186 КК України (Грабіж). Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Вінницької області

Exit mobile version