Слідчі Харкова повідомили про підозру у скоєнні розбою трьом учасникам ОЗГ

У 2018 році зловмисники напали на родину та заволоділи золотим ланцюжком і грошима потерпілих на загальну суму більше 114 тисяч гривень.

Слідчим управлінням ГУНП в Харківській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому 13 вересня 2018 року за підозрою двох 39 та 41-річних чоловіків у скоєнні розбійного нападу та 33-річної жінки, яка була пособником у злочині.

Так, у вересні 2018 року члени організованої групи після тривалої підготовки скоїли розбійний напад на приватний будинок на вулиці Щербакова. Зловмисники побили членів родини та заволоділи майном потерпілих на загальну суму більше 114 тисяч гривень. Після скоєння злочину нападники продовжили свою протиправну діяльність в інших регіонах України. У 2020 році їх злочинну діяльність припинили працівники правоохоронних органів.

04 червня 2020 року двом учасникам злочинного угрупування було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Жінці  повідомлено про підозру за ч. 5 ст.27, ч 4. ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.  Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу відносно підозрюваних, а також повідомлення про підозру 46-річному організатору злочинної групи, який перебуває в слідчому ізоляторі в Одесі.

Відділ комунікації поліції Харківської області

You may also like...