Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Слідчі поліції повідомили киянину про підозру за пограбування водія маршрутки

Зловмисника зупинили водії автобусів, які очікували виїзд на маршрут та передали його правоохоронцям. За скоєне фігуранту загрожує до 10 років позбавлення волі

До чергової частини Дарницького управління поліції надійшла інформація про грабіж. Заявник повідомив, що біля станції метро «Бориспільська» затримало чоловіка, який заволодів грошима у водія маршрутного автобуса та намагався втекти.

На місці події слідчо-оперативна група задокументувала правопорушення та поліцейські встановили, що на кінцевій зупинці громадського автотранспорту 24-річний місцевий мешканець, скориставшись тим, що водій відволікся, забрав з салону автобуса гроші, отримані за проїзд, в сумі 1700 гривень. Чоловік побіг через ліс, водії маршруток наздогнали втікача та передали правоохоронцям.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі Дарницького управління поліції розпочали кримінальне провадження ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану та за погодженням окружної прокуратури повідомили фігурантові про підозру. Санкція статті передбачає покарання – до 10 років позбавлення волі.

На час досудового розслідування Дарницький районний суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави, а поліцейські перевіряють чоловіка на ймовірну причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень на території столиці.

Відділ комунікації поліції Києва

Exit mobile version