Столична прокуратура спільно з ДФС проводить обшуки у корпорації «Київавтодор»

Київська міська прокуратура спільно з ГУ ДФС у м. Києві проводить обшуки в Комунальній корпорації «Київавтодор» в межах кримінального провадження, розпочатого за фактом умисного ухилення від сплати податків під час проведення робіт по ремонту доріг в місті Києві на суму понад 18 млн гривень.

Згідно з матеріалами слідства, приватна компанія – регулярний переможець тендерів на проведення робіт на замовлення Комунальної корпорації «Київавтодор » на загальну суму понад 1, 9 млрд грн., здійснювала роботи по ремонту дорожнього покриття столиці.

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и на открытом воздухе)

При цьому вказана підрядна організація, діючи у змові з службовими особами КК «Київавтодор», зазначала у фінансовій документації реквізити підприємств із ознаками фіктивності, залучених нібито для виконання субпідрядних робіт.

Під час проведених напередодні обшуків у підрядних організацій, задіяних в протиправній схемі, були виявлені та вилучені первинні документи, готівкові кошти на суму понад 7 млн грн, комп’ютерна техніка та печатки підприємств.

12 травня 2021 року за адресою комунальної корпорації «Київавтодор» проводяться обшуки з метою відшукання первинних фінансових документів та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінальних правопорушень.

Кримінальне провадження розслідується за ч. 3 ст. 212 КК України.

Довідково: Корпорація входить до сфери управління виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Київська міська прокуратура

You may also like...