Столичні правоохоронці затримали молодика за пограбування підлітка

Зловмисник почав чіплятись до перехожого, після чого штовхнув його та відібрав особисті речі. Проте далеко втекти йому не вдалось, адже невдовзі його затримали працівники поліції.

Близько 19:00 до Подільського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на проспекті Георгія Гонгадзе невідомий пограбував неповнолітнього. За викликом виїжджала слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят, ночь, дерево и на улице

На місці поліцейські опитали потерпілого, який розповів, що на вулиці молодик напідпитку почав до нього чіплятись. Тож він вирішив втекти від незнайомця, але той його наздогнав та штовхнув у спину. Від удару хлопець впав на землю, а зловмисник забрав його спортивну сумку з особистими речами, а також два мобільних телефони і навушники.

Після скоєного правопорушник втік, однак працівники поліції за прикметами його оперативно розшукали та затримали. Ним виявився 21-річний киянин, який притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Фігуранту оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. Судом вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...