Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Столичні поліцейські затримали наркозбувача, у якого вилучили «товару» на ₴2,5 мільйона

Збут психотропних речовин налагодив місцевий мешканець. Він робив закладки із забороненими речовинами на території столиці, а клієнтам з інших регіонів країни відправляв замовлення поштою. Наркодилера затримано, йому повідомлено про підозру. За вчинене зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Викрили 24-річного наркозбувача працівники управління боротьби з наркозлочинністю поліції Києва спільно зі слідчими Деснянського управління поліції та за процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури міста Києва.

Правоохоронці встановили, що наркодилер налагодив схему збуту психотропів на території всієї країни. Клієнтам з міста Києва він збував психотропи через закладки, а замовлення до інших регіонів країни надсилав за допомогою сервісу поштових відправлень.

Оперативники затримали чоловіка на Лісовому проспекті з кілограмовою партією психотропної речовини амфетамін. Під час проведення обшуку за місцем його мешкання поліцейські вилучили ще пів кілограма амфетаміну, 900 г мефедрону, 300 г «Альфа-PVP» та 200 пігулок екстазі. Орієнтована вартість вилучених речовин за цінами «чорного» ринку – 2,5 мільйона гривень.

Вилучені речові докази поліцейські направили на експертні дослідження, а фігуранта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Деснянського управління поліції повідомили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне в придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Деснянський районний суд столиці обрав порушнику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Відповідно до санкції статті йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Exit mobile version