Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Судитимуть чоловіка, який на столичних Теремках тяжко поранив незнайомця

Під час раптового конфлікту порушник вдарив перехожого ножем у груди. Вже через пів години поліцейські затримали зловмисника неподалік місця події. За вчинене фігуранту загрожує до восьми років за ґратами.

Нагадаємо, наприкінці травня цього року до чергової частини Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць району перебуває чоловік з ножовим пораненням.

Прибувши на місце події, медики терміново госпіталізували 50-річного потерпілого із проникаючим пораненням грудної клітини до лікарні. Поліцейські встановили, що між двома чоловіками біля дитячого майданчику виник конфлікт, під час якого один з фігурантів ножем ударив незнайомця в груди та втік.

Поліцейські оперативно розшукали та затримали 47-річного нападника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Дії чоловіка слідчі кваліфікували за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. За процесуального керівництва Голосіївської окружної прокуратури зловмиснику було повідомлено про підозру.

Наразі досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду. Обвинуваченому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Exit mobile version