Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Судитимуть жінку, яка поранила ножем доньку та побила свекруху

Дізнавачі Коростенського районного управління поліції завершили розслідування кримінального провадження за обвинуваченням 35-річної місцевої жительки у спричинені травм рідним.

До поліції надійшло повідомлення про спричинення тілесних ушкоджень 17-річній дівчині та 69-річній жінці, жительок одного з сіл неподалік райцентру. Тож обставини отримання травм вирушили з’ясовувати працівники слідчо-оперативної групи Коростенського районного управління поліції.

Поліцейським неповнолітня розповіла про конфлікт, що стався 6 липня в кухні будинку, де вона тимчасово проживає. Як з’ясувалось, 35-річна матір дівчинки під час словесної перепалки схопилася за кухонний ніж та почала ним розмахувати. У результаті вона спричинила порізи плеча та долоні дівчинки.

Після вчиненого вона не зупинилася – від жінки дісталося й колишньому чоловіку. Крім того, на подвір’ї правопорушниця перестріла свекруху, яка намагалася заступитися за сина. Молодша жінка схопилася за дерев’яну штахету та побила старшу.

Чоловік вирішив не зважати на інцидент та не притягувати кривдницю до відповідальності.

Водночас травмовані дівчина та жінка були оглянуті лікарями, які й сповістили поліцію. За висновками судових експертів, травми потерпілих відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень, а у 17-річної дівчини – з короткочасним розладом здоров’я.

Як з’ясували поліцейські, жінка та її донька проживають в будинку колишнього чоловіка та його матері. За їх словами, конфлікти виникають на ґрунті пристрасті жінки до алкогольних напоїв.

Дізнавачі Коростенського районного управління поліції завершили розслідування кримінального провадження за обвинуваченням причетної у вчиненні злочинів за ч.ч. 1, 2 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) КК України. Процесуальне керівництво здійснювала Коростенська окружна прокуратура.

За чинним законодавством подібні дії караються штрафом до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до 240 годин, або виправними роботами на строк до 1 року, або пробаційним наглядом чи навіть обмеженням волі до 2 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Exit mobile version