Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

У Борзні затримали чоловіка, який забив до смерті знайомого

Оперативники відділення поліції №3 (місто Борзна) Ніжинського райуправління поліції впродовж кількох годин розшукали та затримали чоловіка, який під час сварки завдав множинних тілесних ушкоджень своєму приятелю. Травми виявилися смертельними. Зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Інформація про побиття чоловіка надійшла до поліції вночі від чергового екстреної медичної допомоги. На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що між 47-річним потерпілим та його знайомим виник конфлікт. В ході сварки зловмисник завдав опоненту множинних тілесних ушкоджень. Останнього було доставлено до лікарні, де від отриманих травм він помер.

Поліцейські встановили та розшукали нападника. Ним виявився 28-річний місцевий мешканець.

Підозрюваного затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Ніжинської окружної прокуратури розслідує кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Досудове розслідування триває.

Головне управління Національної поліції в Чернігівській області

Exit mobile version