Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

У Черкасах затримали молодика, підозрюваного у вбивстві своєї 70-річної бабусі

21-річний онук розправився зі своєю бабусею через бажання заволодіти її мобільним телефоном. Він завдав до 15 ударів ножем. Жінка отримала несумісні з життям травми та померла на місці. Наразі зловмисник під вартою.

14 липня до Черкаського райуправління поліції надійшло повідомлення про те, що у будинку на вулиці Сумгаїтській виявили труп 70-річної жінки з ознаками насильницької смерті.

За вказаною адресою виїхало керівництво територіального підрозділу поліції, оперативники, слідчо-оперативна група, судово-медичний експерт та кінологи.

”Під час слідства нами встановлено, що у квартирі пенсіонерка проживала разом зі своїм онуком, якого вдома на момент нашого приїзду не було”, — розповідає начальник відділення розслідування злочинів скоєних проти життя та здоров’я особи слідчого відділу Черкаського райуправління поліції Іван Марченко.

Оперативники кримінального розшуку спільно з аналітиками кримінального аналізу, знайшли 21-річного фігуранта, який причетний до ще кількох правопорушень.

”Правоохоронці з’ясували, що під час сімейного конфлікту онук з ножем накинувся на бабусю через бажання заволодіти її майном, а саме мобільним телефоном, заради наживи. Беззахисній літній жінці зловмисник завдав до 15 ударів ножем, від яких потерпіла померла на місці”, — додав Іван Марченко.

Слідчі Черкаського районного управління поліції за погодженням з Черкаською окружною прокуратурою повідомили фігуранту про підозру за п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України — умисне вбивство з корисливих мотивів.

Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Черкаської області

Exit mobile version