Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

У Чернівецькому районі чоловіка затримали за умисне вбивство матері

Через раптово виникле непорозуміння 36-річний чоловік завдав численних ударів 58-річний матері. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень жінка померла. Правоохоронці затримали вбивцю та вже повідомили йому про підозру у скоєному злочині.  Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Інцидент стався у м. Вашківці Чернівецького району. Для з’ясування обставин загибелі буковинки на місце події виїхало керівництво поліції Буковини та Чернівецької обласної прокуратури, оперативники Управління карного розшуку, співробітники Слідчого управління ГУНП і слідчо-оперативна група Вижницького районного відділу поліції.

Правоохоронці встановили, що за місцем проживання між чоловіком та його матір’ю виникла суперечка. Відтак, під час конфлікту буковинець завдав жінці низку ударів по різних частинах тіла. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень буковинка померла на місці події.

Співробітники поліції вилучили з помешкання речові докази. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Вижницької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та звернулися до суду клопотанням про обрання підозрюваному запобіжного заходу – тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

Exit mobile version