Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

У Дністровському районі затримали чоловіка, який побив до смерті товариша

Сьогодні, 7 вересня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення, про те, що в селі Недобоївці у власному господарстві виявлено тіло 60-річного місцевого жителя з тілесними ушкодженнями, характерними ймовірно до насильницької смерті. Правоохоронці встановили і затримали чоловіка, причетного до скоєння вказаного правопорушення. Наразі слідчі поліції готують клопотання про повідомлення затриманому про підозру у нанесені тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого.

Для з’ясування обставин на місці інциденту працювала слідчо-оперативна група відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції. Поліцейські встановили, що напередодні, під час спільного розпивання алкогольних напоїв, у дворі будинку, між двома буковинцями виникла словесна суперечка, яка переросла у бійку. В ході конфлікту, 32-річний житель села Владична наніс майже 20 ударів кулаками та ногами по різним частинам тіла 60-річного місцевого жителя. Після інциденту чоловіки зайшли в будинок та лягли спати, а вранці молодший виявив господаря без ознак життя.

Тіло загиблого правоохоронці відправили на проведення судово-медичної експертизи для встановлення остаточних причин смерті.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі слідчі поліції готують клопотання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

Exit mobile version