У Градизьку чоловік убив знайомого та наклав на себе руки

Тіло 35-річного чоловіка знайшли в будинку односельця. До цього його кілька днів шукали знайомі та поліція як безвісти зниклого.

Для проведення необхідного переліку оперативно-розшукових і слідчих заходів поліція внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

нож

Невдовзі тіло розшукуваного знайшли на території домогосподарства 65-річного сусіда. Там же виявили й мертвого господаря.

За попередньою версією слідства, між чоловіками виникла бійка під час спільного дозвілля. У ході конфлікту господар завдав гостеві тілесних ушкоджень, не сумісних із життям. Згідно з висновком експерта, розшукуваний загинув від численних ножових поранень, а пенсіонер помер внаслідок отруєння медикаментами.

У рамках відкритого кримінального провадження слідчі поліції здійснюють необхідні процесуальні дії. Вилучені з місця події речові докази направлені на експертизу. На даний час поліція встановлює фактичні обставини кримінального правопорушення для прийняття об’єктивного правового рішення. // kremen.today

You may also like...