Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

У Харкові розлучення завершилося жорстоким вбивством з розчленуванням

Розлучення в Харкові завершилося тим, що чоловік через ревнощі вбив свою дружину, розчленував її та намагався приховати сліди злочину.

Про це повідомив начальник слідчого управління Головного управління Національної поліції в Харківській області Сергій Болвінов.

Болвінов розповів, що всередині валізи на колесах, яку зафіксувало відеоспостереження, була зникла жінка. Виявилося, що чоловік давно слідкував за дружиною, отримав доступ до її месенджерів та читав кожне листування. Після того, як побачив повідомлення від колеги, він через ревнощі вбив жінку у ванній.

Більше того, чоловік кілька днів після вбивства возив телефон дружини по місту, відповідав на повідомлення від тещі, імітуючи те, що вбита все ще жива. Однак матір загиблої зрозуміла, що це пише не її донька і пішла до поліції.

«Тіло без голови та кистей знайшли в старому льосі – вбивця намагався його спалити. Обклав шинами, облив бензином та підпалив. Але закрив кришку льоха, щоби полум’я не перекинулося на будинок. Саме через це вогонь згас і тіло не згоріло повністю. На згарищі також виявили фірмовий значок від чемодану», – розповів Болвінов. // Главком

Exit mobile version