Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

У Хмельницькому до восьми з половиною років ув’язнення засудили наркодилерку

Окрім наркозлочинів, у суді доведено причетність засудженої до вчинення крадіжки — вона поцупила смартфон, який відвідувач одного з готелів залишив без нагляду.

Нагадаємо, 27 червня минулого року близько 17:20 години в м. Хмельницькому по проспекту Миру працівники поліції виявили жінку, у якої вилучили великий поштовий пакунок з речовиною білого кольору. Експертиза показала, що це синтетичний наркотик мефедрон в особливо великих розмірах.

Правоохоронці затримали зловмисницю в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У ході розслідування з’ясувалось, що наркодилерка замовляла синтетичні наркотики через телеграм-канал та фасувала їх для подальшого продажу методом закладок.

Крім того, слідчі довели причетність фігурантки до вчинення крадіжки.

Нещодавно суд завершив розгляд матеріалів кримінального провадження та визнав жінку винною у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) та ч. ч. 2, 3 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Їй призначили покарання у вигляді 8 з половиною років ув’язнення з конфіскацією всього майна, окрім житла.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Exit mobile version