У Києві оперативники затримали групу чоловіків за крадіжку

Невідомі викрали телефон та сумку з документами у пасажира залізничного вокзалу. Викрадене повернули власнику, а із затриманими спілкуються слідчі.

Під час відпрацювання території Солом’янського району на пероні залізничного вокзалу працівники оперативно-пошукового відділу столичної поліції помітили трьох підозрілих чоловіків. Згодом правоохоронці побачили, як вони витягли щось із кишені куртки перехожого.

Image may contain: phone

За словами начальника оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку ГУНП у м. Києві Віталія Отрудька, поліцейські відразу затримали зловмисників та викликали слідчо-оперативну групу для документування події:

«У ході поверхневого огляду чоловіків ми виявили мобільний телефон «Samsung» та чоловічу сумку з особистими речами і документами. Як ми з’ясували, речі вони викрали у мешканця Миколаївської області, який чекав на потяг. Сумку з речами та телефон повернули законному власнику, а із правопорушниками продовжили спілкуватися слідчі», – повідомив правоохоронець.

Зловмисників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявились 38-річний мешканець Львівської області, 36-річний мешканець Полтавської області та 34-річний громадянин іншої держави. Раніше вони притягувалися до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Слідчими Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко 

You may also like...