У Києві спецпризначенці затримали жінку, яка тяжко травмувала співмешканця

Зловмисниця разом зі своїм співмешканцем вживала спиртні напої у квартирі. Під час сварки вона схопила ніж і вдарила опонента у живіт. Потерпілого госпіталізували. Розпочато кримінальне провадження.

До поліції надійшло повідомлення про ножове поранення чоловіка на вулиці Космічній. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, спецпризначенці полку №1 та патрульні поліцейські.

Нет описания фото.

Начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін розповів, що на місці події поліцейські встановили причетність 48-річної жінки до нанесення тяжких тілесних ушкоджень та затримали її:

«У цивільного подружжя на ґрунті неприязних відносин постійно виникали сварки та бійки. Під час чергового конфлікту, розпиваючи алкоголь, жінка схопила ніж та вдарила 47-річного співмешканця у живіт. Його доставили у лікарню для надання необхідної медичної допомоги».

Зловмисницю затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Раніше до кримінальної відповідальності вона не притягувалася. Речовий доказ – ніж зі слідами речовини бурого кольору – вилучили та направили на експертне дослідження. Зараз із затриманою спілкуються слідчі, аби з’ясувати мотиви та причини такого вчинку.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення фігурантці підозри та обрання міри запобіжного заходу. Їй загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...