Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

У Києві судитимуть чоловіка, який підпалив кафе на Лісовому масиві

Слідчі скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом умисного знищення майна.

Правопорушнику загрожує до десяти років ув’язнення.

Нагадаємо, що у серпні минулого року до оперативного чергового Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про пожежу в кафе на вулиці Шолом-Алейхема. На місце події прибула слідчо-оперативна група районного управління поліції, яка задокументувала подію.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що відвідувачу кафе не сподобалося обслуговування, тож він вирішив помститися. Так, чоловік купив запальну суміш, прийшов до закладу, розбив вікно та вилив її в середину приміщення, після чого підпалив.

Правопорушником виявився раніше не судимий 35-річний киянин. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі Деснянського управління поліції завершили досудове розслідування, розпочате за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України – умисне пошкодження або знищення майна. Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду справи по суті. Санкція статті передбачає від трьох до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Exit mobile version