У Києві судитимуть чоловіка, який влаштував стрілянину та побив жінку

Слідчі скерували до суду обвинувальний акт відносно 35-річного правопорушника, який у ході конфлікту вистрелив із рушниці у бік чоловіка та вдарив жінку.

Подія сталася у вересні у Деснянському районі столиці. Нагадаємо, до поліції надійшло повідомлення про побиття жінки та стрілянину. На місце події виїхали слідчо-оперативна група, наряд патрульної поліції та бригада медиків.

Заступник начальника слідчого відділу Деснянського управління поліції Олена Басок розповіла, що у ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали 35-річного уродженця Сумської області:

«Між фігурантом та подружжям виник конфлікт через нібито крадіжку його риболовецької сітки. У ході суперечки він вистрелив із рушниці в землю перед ногами чоловіка, а потім вдарив прикладом по голові його жінку, чим спричинив їй легкі тілесні ушкодження. Згідно з висновком експертизи, правопорушник стріляв із мисливської рушниці, яка є гладкоствольною вогнепальною зброєю».

Слідчі Деснянського управління поліції під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури № 3 повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі досудове розслідування завершено та обвинувальний акт передано до Деснянського районного суду. Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...