Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

У Києві затримали іноземця за крадіжку з  автомобіля більше 40000 гривень

Скориставшись відсутністю власника, зловмисник проник у салон транспортного засобу через незачинені двері та забрав сумку з грошима. Тепер за скоєне йому загрожує до трьох років ув’язнення.

До чергової частини Святошинського управління поліції надійшло повідомлення про крадіжку з машини на вулиці Зодчих. Інформацію про злочин негайно передали дільничним офіцерам поліції, які розпочали пошуки зловмисника.

Начальник слідчого відділу Святошинського управління поліції Богдан Замула розповів, що у ході відпрацювання злочину поліцейські переглянули відеозаписи з камер спостереження та опитали свідків події:

«Правопорушником виявився 50-річний громадянин іншої держави, він є підсудним за зберігання наркотиків. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Також перевіряється його причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Києва».

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення фігурантові підозри та обрання міри запобіжного заходу. Йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Exit mobile version