У Києві затримали покидька, який відібрав у дідуся пенсію

Тепер грабіжнику загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Подія трапилась на проспекті Григоренка Дарницького району столиці. 67-річний пенсіонер розраховувався у аптеці за ліки, і зловмисник помітив у сумці гроші. Після того, як літній чоловік вийшов на вулицю, правопорушник пограбував його.

Як розповів начальник Дарницького управління поліції Сергій Чернишев, потерпілий намагався забрати свої гроші у зловмисника, однак той з місця події втік:

«Ми дізнались, що дідусь у цей день отримав пенсію, після чого пішов до аптеки купувати ліки. Пенсіонер описав нам зовнішність грабіжника, якого ми затримали у супермаркеті неподалік».

Встановлено, що 35-річний зловмисник – місцевий мешканець, який раніше затримувався за вчинення майнових злочинів. За даним фактом слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Санкція цієї статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...