У Кропивницькому завершили слідство у справі жінки, яку підозрюють у вбивстві доньки

У Кропивницькому завершили судове слідство у справі Олени Добродій, яку засудили до примусового лікування за вбивство доньки. Вирок у справі Кропивницький апеляційний суд оголосить після судових дебатів, які відбудуться, 18 березня.

Тоді всі сторони справи матимуть право висловити свою остаточну позицію, опираючись лише на докази, які були досліджені у судових засіданнях. Після промов, обвинувачена Олена Добродій матиме право останнього слова.

У Кропивницькому завершили слідство у справі жінки, яку підозрюють у вбивстві доньки

Суспільне: Кропивницький

Що відомо

  • 12-річна школярка зникла у грудні 2017 року. П’ять днів її шукали, знайшли мертвою. У той день поліція заарештувала її матір.
  • За версією слідства, через те що донька не хотіла йти в школу, у матері виник напад люті і вона вдарила дівчину сокирою по голові. Після цього вивезла тіло в лісопосадку. Судові слухання у справі тривали понад 9-ть місяців.
  • Кіровський районний суд ухвалив рішення про застосування примусового лікування до Олени Добродій. На вирок Кіровського районного суду обвинувачена подала апеляцію та попросили про повторне судове слідство.

Суспільне

You may also like...