Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

У Києві 22-річного молодика затримали за підпал автомобіля

Через конфлікт зі знайомим зловмисник вирішив помстися, та підпалив автівку його вітчима. Порушнику повідомлено про підозру, йому загрожує до 10 років ув’язнення.

До чергової частини Дарницького управління поліції надійшла інформація про пожежу – місцевий мешканець повідомив, що на парковці біля магазину відбулося загоряння його автомобіля. На місце події негайно направили слідчо-оперативну групу та співробітників ДСНС.

Працюючи на місці події поліцейські встановили, що пожежа трапилася внаслідок підпалу. Під час правлення оперативних заходів поліцейські встановили, що до підпалу автомобіля потерпілого причетний 22-річний киянин.

За вказаним фактом слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України – умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, вчинене шляхом підпалу. За процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури затриманому повідомлено про підозру. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

За рішенням суду на час досудового розслідування підозрюваний перебуватиме під домашнім арештом.

Відділ комунікації поліції Києва

Exit mobile version