Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

У Києві 62-річний пенсіонер ледь не забив знайомого до смерті металевою трубою

42-річний киянин отримав тяжкі травми голови та наразі перебуває в реанімації. За скоєне зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

До Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення від перехожих про те, що на одній із вулиць під час бійки травмовано чоловіка металевим предметом. За викликом негайно виїхала слідчо-оперативна група та карета швидкої медичної допомоги.

Правоохоронці встановили, що, повертаючись додому, 42-річний киянин зустрів свого знайомого, з яким перебував у конфліктних відносинах. Під час сварки 62-річний порушник схопив з землі металеву трубу та декілька разів вдарив потерпілого по голові.

Постраждалого з тяжкими травмами голови лікарі госпіталізували до медичного закладу, наразі він перебуває в реанімаційному відділенні.

Співробітники кримінальної поліції Дніпровського управління поліції протягом години розшукали та затримали нападника. Слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва 

Exit mobile version