Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

У Києві чоловік розгромив приймальню громадян Міністерства соцполітики, бо… не міг знайти собі дружину (відео)

За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури м. Києва скеровано до суду обвинувальний акт щодо 32-річного уродженця Волинської області за скоєння хуліганства у приймальні громадян Міністерства соціальної політики України (ч. 1 ст. 296 КК України).

Наприкінці вересня цього року чоловік зайшов до приймальні громадян міністерства та зненацька почав стільцем бити вікна та перекидати офісні меблі і техніку, супроводжуючи ці дії брутальною лайкою.

Перелякані працівники та відвідувачі ледве встигли вибігти на вулицю та викликали поліцію. У подальшому з’ясувалось, що чоловік в Києві перебуває проїздом. На спеціальних обліках лікарів психіатра та нарколога не перебуває, військову службу не проходив, офіційно не працевлаштований.

Свою агресію він пояснив життєвими негараздами, мовляв, тривалий час не міг познайомитись із порядною жінкою та створити сім’ю а на його думку, державні установи не бажали допомогти йому у цьому питанні.

За хуліганство йому загрожує покарання у виді штрафу від 17 тис. грн  до 34 тис. грн. або пробаційний нагляд до 3 років або обмеження волі на той самий строк.

Розслідування проводили дізнавачі Печерського управління поліції м. Києва.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Київської міської прокуратури

Exit mobile version