У Києві чоловік тяжко травмував знайомого через гроші

нож

Під час сварки зловмисник декілька разів вдарив знайомого ножем. Поліцейські затримали підозрюваного, йому загрожує до восьми років в’язниці.

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від муніципальної охорони про те, що на вулиці Труханівській перебуває чоловік, у якого одяг у крові. За вказаною адресою негайно прибули лікарі швидкої допомоги та слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції.

На місці події правоохоронці з’ясували, що потерпілий отримав поранення внаслідок конфлікту зі знайомим. Спочатку чоловіки разом розпивали алкогольні напої, а потім почали сваритись через борг. Під час з’ясування стосунків зловмисник схопив зі столу ніж та декілька разів вдарив потерпілого.

Відтак медики госпіталізували чоловіка з проникаючим колото-різаним пораненням живота та множинними колото-різаними ранами тіла, а поліцейські розпочали пошук підозрюваного, якого затримали протягом години.

Зловмисником виявився 31-річний уродженець Луганщини. Тоді його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а з місця події правоохоронці вилучили ймовірне знаряддя злочину – кухонний ніж зі слідами крові, а також інші речові докази.

За процесуального керівництва прокуратури слідчі Дніпровського управління поліції повідомили порушнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України — умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Наразі суд обрав фігуранту запобіжних захід у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...