Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

У Києві чоловіка затримали за тяжке поранення незнайомця, який гуляв з собакою

Під час раптового конфлікту порушник, перебуваючи у нетверезому стані, декілька разів вдарив перехожого тичковим ножем. Вже через годину поліцейські затримали зловмисника та повідомили йому про підозру у скоєному. За скоєне киянину загрожує до восьми років позбавлення волі.

До чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення від лікаря «швидкої» про те, що на вулиці Радунській лежить чоловік з множинними колото-різаними пораненнями. На місце події для з’ясування усіх обставин негайно виїхали екіпаж патрульної поліції, слідчо-оперативна група та працівники кримінальної поліції територіального підрозділу.

Правоохоронці встановили, що нетверезий перехожий підійшов до чоловіка, що гуляв з собакою. Між ними виник конфлікт, під час якого зловмисник дістав з карману тичковий ніж та завдав декілька ударів у груди та живіт чоловіку. Його дії припинив випадковий свідок, після чого нападник одразу втік з місця події.

59-річного потерпілого із проникаючим пораненням грудної клітини та різаними ранами живота госпіталізували до лікарні, а оперативники протягом години за описом розшукали та затримали 38-річного зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчі за процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція інкримінованої статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Exit mobile version