Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

У Києві поліцейські затримали чоловіка за смертельне побиття тещі

Зловмисник напідпитку вчинив конфлікт із 79-річною пенсіонеркою, під час якого почав бити стареньку кулаками, ногами та праскою по голові. Від отриманих тілесних ушкоджень киянка загинула на місці події. За скоєне, раніше судимому за аналогічний злочин зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

До Дніпровського управління поліції надійшла інформація від чоловіка, про те, що у квартирі на вулиці Райдужній він виявив без ознак життя матір своєї співмешканки. За словами заявника, жінка могла загинути внаслідок нещасного випадку, впавши на табурет.

Втім, по прибуттю на місце події, правоохоронці виявили на тілі 79-річної місцевої мешканки численні тілесні ушкодження. У подальшому поліцейські встановили, що до побиття причетний сам заявник – зять загиблої, який мешкав разом з нею в одній оселі. Зловмисник під час конфлікту з жінкою, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, почав бити стареньку кулаками, ногами та праскою по голові. Від отриманих травм потерпіла померла на місці події.

Слідчі затримали 41-річного місцевого мешканця у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України неподалік від місця події. Відомо, що останній вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічного злочину.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої. Наразі суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Exit mobile version