Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

У Києві тюремні строки з конфіскацією майна отримали двоє наркоділків

За підтримання публічного обвинувачення Оболонською окружною прокуратури м. Києва судом оголошено обвинувальні вироки 26-річному уродженцю Кривого Рогу за незаконне придбання, зберігання з метою збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великому розмірі (ч.3 ст.307 КК України) та 44-річному одеситу за незаконне придбання, зберігання з метою збуту психотропної речовини PVP, вчиненому повторно (ч.2 ст.307 КК України).

Прокурорами у суді доведено, що 26-річний чоловік, який вже був засуджений за злочини у сфері обігу наркотиків, систематично зберігав з метою збуту амфетамін, психотропну речовину PVP та канабіс.

Інший обвинувачений з метою збуту незаконно придбав та зберігав психотропну речовину PVP.

Чоловіки замовляли через Telegram-канали розфасовані наркотики та психотропи і в подальшому робили «закладки», а клієнтам скидали фото місць схованок та їх GPS – координати.

Судом 26-річного чоловіка засуджено до 9 років 3 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна. 44-річний обвинувачений засуджений до 8 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

До набуття вироків законної сили обвинувачені знаходитимуться під вартою.

Пресслужба Київської міської прокуратури

Exit mobile version