У Києві затримали чоловіка, який смертельно травмував рідного брата

Під час сварки зловмисник побив родича, який згодом від отриманих травм помер. Тепер киянину загрожує до десяти років позбавлення волі.

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від лікарів «швидкої» про те, що біля приватного будинку на провулку Волховському вони виявили невідомого чоловіка без ознак життя, а біля нього сліди крові. За вказаною адресою негайно прибула слідчо-оперативна група територіального підрозділу.

Возможно, это изображение 1 человек, на открытом воздухе и дерево

На місці події правоохоронці з’ясували, що потерпілий отримав смертельні травми під час конфлікту з молодшим братом, з яким вони проживали в одному будинку. Під час сварки зловмисник побив руками та ногами свого старшого брата й пішов спати, а потерпілий вийшов на ґанок, де згодом помер. За результатами дослідження, смерть чоловіка настала внаслідок закритої травми грудей та живота.

Слідчо-оперативна група вилучила речові докази, а порушника поліцейські затримали менше ніж за пів години у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився уродженець Києва, 1959 року народження, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

За цим фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України — умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Наразі слідчі за погодженням із Дніпровською окружною прокуратурою м. Києва повідомили затриманому про підозру в скоєнні злочину. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває досудове слідство.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...