Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

У Львові розтрощили кав’ярню військовослужбовця ЗСУ (відео)

У Львові в ніч з 15 на 16 вересня стався напад на кав’ярню на вулиці Галицькій, що належить військовослужбовцю ЗСУ Луці Карпюку. 28-річний мешканець Харківщини розбив вітрини, меблі та посуд всередині приміщення.

Цю інформацію Суспільному підтвердив власник кав’ярні Лука Карпюк.

За інформацією речниці Нацполіції Львівщини Світлани Добровольської, нападника вже затримали. Ним виявився 28-річний житель Харківщини. Його дії кваліфікували як хуліганство, слідчі дії наразі тривають. Наразі кав’ярня продовжує працювати.

“Невідома особа трощила вікна, пошкодила майно закладу, поводилася агресивно і висловлювалася нецензурною лайкою. Поліцейські, приїхавши на місце події, дотримуючись правил особистої безпеки, усними командами та вправними діями вивели чоловіка з приміщення”, — зазначили в пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

Тим часом, як зазначає власник кав’ярні Лука Карпюк, із підозрюваним він не знайомий. У кафе вже підраховують збитки:

“Поверхнево ми оцінюємо, що це щонайменше пів мільйона гривень. Це просто вартість зовнішніх скляних конструкцій. Також пошкоджений увесь посуд, частково обладнання, інвентар, деякі елементи інтер’єру. Сума чимала”.

Як каже Лука Карп’юк, його кафе активно допомагає ЗСУ. Чоловік сподівається, що цей випадок не є спрямованим актом помсти за підтримку українських військових.

Exit mobile version