Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

У мешканця Київщини під час обшуку виявили вогнепальну зброю та набої до неї

Слідчі вже повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, за який йому загрожує до семи років ув’язнення.

У ході досудового розслідування, розпочатого за фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами співробітники карного розшуку Солом’янського управління поліції викрили на зберіганні зброї 50-річного мешканця Київської області.

Під час проведення обшуку за місцем мешкання правопорушника поліцейські виявили у нього пістолет, магазини та 15 набоїв до нього, а також автомат та 138 набоїв без наявних дозвільних документів. Заборонені предмети правоохоронці вилучили та направили на проведення відповідних експертних досліджень, а фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим Солом’янського управління поліції за погодженням із Солом’янською окружною прокуратурою повідомлено фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, та направлено клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу. Чоловіку загрожує до семи років тюремного ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Києва

Exit mobile version