Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

У Рівному поліцейські затримали паліїв автомобіля

Повідомлення про пожежу надійшло до поліції зранку. Заявник повідомив, що на вулиці Миколи Карнаухова загорівся автомобіль Toyota Yaris. На місці події працювали слідчі та рятувальники.

Очевидець розповів, що бачив неподалік підозрілий автомобіль. Патрульні встановили транспортний засіб, яким пересувалися ймовірні зловмисники.

Орієнтування отримали всі екіпажі поліції, і невдовзі ми виявили автомобіль у дворі будинку на вулиці Відінській, а біля нього — двох осіб, які, ймовірно, здійснили підпал. Патрульні спільно з оперативниками Рівненського районного та Головного управлінь поліції затримали чоловіків.

Зловмисники розповіли слідчим, що в телеграм-каналі знайшли повідомлення із пропозицією підзаробити: за 1000 доларів потрібно було спалити будь-яке авто та прозвітувати. Тож чоловіки примітили авто, один підпалював, а другий знімав. На таке “завдання” погодився один із затриманих після того, як підпалив двері квартири, де проживає військовослужбовець, але обіцяні 25 тисяч гривень не отримав.

Обом зловмисникам повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) ККУ.

Патрульна поліція України

Exit mobile version