Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

У росіянина, який налагодив збут у столиці «Альфа-PVP», амфетаміну та канабісу, вилучили «товару» майже на мільйон гривень

29-річного наркодилера поліцейські затримали, коли він саме збирався розкласти закладки з психотропом «Альфа – PVP» у Подільському районі столиці. За його місцем мешкання поліцейські вилучили ще майже три  кілограми наркотиків та психотропів, які він також планував збути. Зловмиснику загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Під час відпрацювання території району дільничні офіцери поліції зупинили підозрілого, блукаючого між деревами чоловіка, у якого під час перевірки виявили згортки із забороненою речовиною. Для документування на місце події прибула слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції.

Правоохоронці з’ясували, що зловмисник мав при собі заборонені речовини, які мав намір збувати шляхом розкладання «закладок». Так, під час слідчих дій поліцейські вилучили 26 згортків із речовиною, яка згідно висновку експерта являється психотропом «Альфа-PVP». А під час обшуку за місцем проживання чоловіка вилучили ще близько трьох кілограмів заборонених речовин, серед яких «Альфа-PVP» амфетамін та канабіс.

Орієнтовна вартість вилучених речовин за цінами «чорного» ринку складає майже мільйон гривень.

29-річного зловмисника слідчі затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури, затриманому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне придбання та зберігання психотропних речовин з метою збуту, якщо предметом таких дій були особливо небезпечні психотропні речовини, в особливо великих розмірах. Санкція статті передбачає до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

Exit mobile version