Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

У Румунії знайшли застреленим 26-річного українця-нелегала

Фото: dpchas.com.ua

У повіті Ботошані на півночі Румунії вранці в суботу, 31 серпня, 26-річного громадянина України знайшли мертвим з вогнепальним пораненням, поліція почала розслідування.

Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на News.ro.

Близько восьмої ранку на екстрені служби надійшов сигнал тривоги від чоловіка з комуни Джордже-Енеску в Ботошані, який заявив, що в його будинку був мертвий громадянин України.

Поліцейські слідчі виїхали на місце події та розпочали розслідування. Їм вдалося встановити, що українець в’їхав до Румунії кілька днів тому і домовився з господарем будинку, що житиме в нього в обмін на роботу по господарству.

Уранці в суботу господар виявив у будинку мертвого українця з вогнепа

льним пораненням у голову. Поруч із ним лежала мисливська зброя.

“Наразі на місці ведуться слідчі дії для встановлення всіх обставин інциденту”, – повідомили в поліції Ботошані. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом убивства та порушення правил зберігання зброї.

За даними джерела News.ro в поліції, мертвий чоловік потрапив до Румунії нелегально разом із іншим українцем, і двоє нібито жили разом. Наразі не уточнюється, де перебуває другий чоловік і чи фігурує він у розслідуванні.

Exit mobile version