У столиці невідомі підірвали банкомат та заволоділи грошима

У Подільському районі столиці зловмисники підірвали вуличний банкомат, забрали звідти касети з готівкою та втекли. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Сьогодні близько 01:30 до столичної поліції звернувся місцевий мешканець, який повідомив, що троє невідомих підірвали банкомат біля продуктового магазину на вулиці Виговського. На місце події відразу прибули слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь поліції, кінолог зі службовим собакою та вибухотехніки.

Поліцейські оглянули місце злочину, опитали свідків, вилучили та опрацювали відео з камер спостереження. Попередньо встановлено, що правопорушники за допомогою газоповітряної суміші підірвали банкомат, звідти забрали касети з грошима та втекли. Внаслідок вибуху пошкоджено внутрішнє та зовнішнє оздоблення фасаду будівлі, сума збитків встановлюється.

Слідчим відділом Подільського управління поліції розпочаті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) та за ч. 5 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення та затримання підозрюваних осіб.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...