У столиці слідчі поліції повідомили киянину про підозру за збут методану

Зловмисник, маючи судимість за аналогічний злочин, вирішив знову зайнятися наркобізнесом. Тепер він перебуває під вартою, а наступні десять років може провести за ґратами.

До оперативників Голосіївського управління поліції надійшла інформація про те, що на території району місцевий мешканець налагодив збут наркотиків. Після підтвердження факту порушення слідчі розпочали кримінальне провадження, у рамках якого провели дві оперативні закупки заборонених речовин.

На изображении может находиться: один или несколько человек

За словами начальника слідчого відділення Голосіївського управління поліції Дмитра Полохала, правоохоронці задокументували незаконну діяльність 44-річного чоловіка, а проведені експертизи підтвердили, що він збуває саме метадон за ціною 400 гривень за дозу:

«Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Раніше він вже відбував покарання за аналогічний злочин та майнові правопорушення. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину за частиною другою статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України».

На час досудового розслідування зловмисника взято під варту з правом внесення застави у розмірі 105 тисяч гривень. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. У рамках кримінального провадження встановлюється канал постачання заборонених речовин.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...