У столиці чоловік під час застілля вбив свого товариша

Між знайомими виник конфлікт під час спільного застілля, у результаті якого фігурант схопив ножа та наніс господарю оселі декілька ударів у різні частини тіла. Від отриманих травм потерпілий помер на місці. За скоєне фігуранту загрожує до п’ятнадцяти років в’язниці.

На спецлінію 102 зателефонував місцевий мешканець та повідомив, що у квартирі на проспекті Оболонському лежить чоловік в крові без ознак життя. На виклик одразу прибули слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь поліції, криміналістична лабораторія, патрульні поліцейські та лікарі.

Возможно, это изображение 2 человека и в помещении

Правоохоронці встановили, що двоє товаришів влаштували застілля у помешканні, де згодом між ними виник конфлікт та бійка. У результаті фігурант схопив кухонного ножа та вдарив ним господаря помешкання у живіт та шию. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.

Зловмисника поліцейські затримали одразу після скоєння злочину у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 47-річний місцевий мешканець, який раніше був судимий за скоєння аналогічного злочину.

Слідчі Оболонського управління поліції за погодженням із Оболонською окружною прокуратурою вже повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого п. 13 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство, вчинене особою яка раніше вчинила умисне вбивство. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід. Зловмиснику загрожує від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...