У столиці повідомили про підозру жінці, яка тяжко поранила знайомого

Під час застілля між чоловіком і жінкою виникла сварка, під час якої вона нанесла потерпілому ножові поранення. Чоловіка госпіталізували до лікарні, а порушниця спілкується зі слідчими. Їй загрожує до восьми років позбавлення волі.

Днями, до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні госпіталізовано чоловіка з ножовим пораненням.

По прибуттю на місце події поліцейські встановили, що тілесні ушкодження потерпілому нанесла його 45-річна знайома. Як виявилось, під час застілля між ними раптово виник конфлікт, у ході якої жінка вхопила ніж та вдарила ним чоловіка. Порушницю затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а знаряддя злочину – ніж, вилучено.

За вказаним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили затриманій про підозру. За вчинене їй загрожує позбавлення волі строком до восьми років.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...