Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

У столиці судитимуть «квартирників»-гастролерів з Черкащини

З квартири киянки четверо зловмисників викрали гроші та особисті речі. Поліцейські затримали фігурантів, повідомили їм про підозру та скерували обвинувальний акт до суду. Підозрюваним загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, до Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що за її відсутності вдома, з помешкання невідомі викрали гроші та її особисті речі. Загальна сума викраденого майна заявниці склала понад 600 тисяч гривень.

В ході проведення слідчих розшукових заходів поліцейські Голосіївського управління поліції спільно з оперативниками карного розшуку столичного главку встановили, що до скоєння крадіжки причетна група осіб, один з учасників якої є знайомим потерпілої.

За місцем проживання фігурантів у Черкаській області поліцейські провели обшук, в результаті чого вилучили речові докази та частину викраденого.

За процесуального керівництва Голосіївської окружної прокуратури фігурантам було оголошено про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб, поєднана з проникненням у житло, у великих розмірах, в умовах воєнного стану.

Наразі досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано до суду. Фігурантам загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Exit mobile version