Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

У столиці засуджено серійного крадія

Фігурант вчинив ряд крадіжок з квартир, магазинів та автотранспорту. Серед іншого – проникнення у будинок місцевого мешканця та викрадення усіх його заощаджень, мобільного телефону, банківських карток та документів. За вироком суду фігурант проведе у в’язниці п’ять років та три місяці.

Нагадаємо, подія трапилася восени 2022 року. Оперативники встановили, що зловмисник дочекався поки господаря не буде вдома та, пошкодивши вікно, потрапив до оселі киянина, звідки викрав документи, мобільний телефон, банківські картки та усі заощадження власника – 1 700 доларів США та 20 000 гривень.

Тоді, під час проведення комплексу розшукових заходів правоохоронці затримали за підозрою у скоєнні злочину місцевого мешканця, 1991 року народження. Слідчі повідомили йому про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану, та по завершенню досудового розслідування скерували обвинувальний акт до суду.

Також встановлено, що у 2023 році Деснянським судом столиці фігуранту винесено вирок за крадіжку з авто, а днями, Подільський суд призначив обвинуваченому остаточне покарання за сукупністю кримінальних правопорушень – 5 років та 3 місяці за гратами.

Відділ комунікації поліції Києва

Exit mobile version