Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

У Виноградові затримали пʼяного водія, який смертельно травмував пенсіонерку

5 вересня близько 21:00 до поліції надійшло повідомлення про аварію у місті Виноградів.

За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група Відділення поліції № 1 Берегівського районного відділу поліції, працівники якої провели огляд місця події та інші необхідні першочергові слідчі дії.

В результаті було встановлено, що 45-річний мешканець села Онок, керуючи автомобілем «Volkswagen Caddy», скоїв наїзд на 73-річну місцеву жительку, яка переходила дорогу на пішохідному переході. Жінку з місця аварії доставили до медзакладу, де в приймальному відділенні, від отриманих травм вона померла.

45-річного водія поліцейські освідували. Зʼясувалося, що за кермом він перебував у стані спʼяніння: у його крові виявили 1,5 проміле алкоголю, що у сім з половиною разів перевищує допустиму норму

Керманича затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Його дії в поліції кваліфікували ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України, тобто Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, якщо вони спричинили смерть потерпілого.

Автомобіль «Volkswagen Caddy» поліцейські вилучили та помістили на спецмайданчик поліції. За скоєне затриманому загрожує до 10 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Поліція Закарпатської області

Exit mobile version