Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

В Чернігові поліцейські затримали чоловіка, який застрелив свого знайомого

Оперативники Чернігівського райуправління поліції впродовж доби розшукали та затримали чоловіка, який під час сварки стріляв у свого приятеля з переробленої вогнепальної зброї. Потерпілий невдовзі помер у лікарні від масивної крововтрати. Зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Інформація про поранення 46-річного чоловіка надійшла до поліції зранку 14 вересня. Медики екстреної швидкої допомоги доставили потерпілого з вогнепально-осколковим пораненням тазу до лікарні. Спроби врятувати життя чоловіка виявилися безуспішними.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські Чернігівського райуправління поліції встановили, що потерпілий разом зі своїми знайомими, чоловіком та жінкою, напередодні втрьох відпочивали в квартирі потерпілого. На ранок між чоловіками виник конфлікт після вживання алкогольних напоїв.

В ході сварки гість вихопив перероблений газовий пістолет та здійснив кілька пострілів у господаря квартири. Завдані поранення виявилися смертельними.

Поліцейські встановили та розшукали нападника, 47-річного місцевого мешканця. Затриманий зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення.

На місці події правоохоронці виявили та вилучили знаряддя злочину, а також інші речові докази. Вилучене направлено на проведення експертного дослідження.

Поліцейські затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури розслідує кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Exit mobile version